Top Android Aplikacije – Avgust 2012

Tokrat se bom spet malo razpisal na temo android aplikacije. Android aplikacije imamo skoraj da ne že za vsako stvar in tudi na Google Play jih je vsak dan več. Pred nekaj časa sem, takrat prvič, že napisal objavo, katere naslov je bil Top10 free android aplikacije, ampak sem takrat opisal zgolj tiste “must-have” aplikacije.

TOP10 Free Android aplikacije

Android OS velja že nekaj časa za enega izmed najbolj popularnih operacijskih sistemov za pametne telefone (smart phones). O tem priča tudi android tržnica (Android Market), kjer najdemo preko 150.000 brezplačnih in plačljivih aplikacij. Ker sem pred dnevi tudi sam zamenjal telefon in tako preklopil na popularen android sem takoj začel iskati aplikacije in tako zaenkrat sprobal …

Samsung Galaxy S II

Vsi ljubitelji telefonov znamke Samsung boste vsekakor navdušeni, kajti podjetje Samsung je pri?elo s prodajo naslednika zelo popularnega telefona Samsung Galaxy S, a zaenkrat ga lahko kupijo le Južnokorejci in Britanci. V Veliki Britaniji bi tako zanj v prosti prodaji morali odšteti okoli 557€.