Proizvajalca mobilnih telefonov Samsung pozna skoraj vsak. Poznani so predvsem po izdelavi kvalitetnih LCD televizorjev in računalniških zaslonov, velik del njihove prodaje pa predstavljajo tudi pametni telefoni. V sam vrh proizvajalcev mobilne opreme jih je izstrelila serija telefonov Galaxy. Vsak nov model iz te serije, ki je prišel na trg, je bil med najhitrejšimi izdelanimi telefoni. Samsung Galaxy S3 in S4 sta bila še posebej uspešna.

Samsungu ne gre očitati, saj z vsakim novim telefonom presežejo starejše zastavljene meje. Veliki zasloni, vedno tanjši telefoni, kvalitetne kamere, vse to in še marsikaj razlikuje omenjenega proizvajalca od ostalih. Pametni telefoni so dandanes nepogrešljivi vendar ker neprestano tekamo od ene stvari k drugi, se zna zgoditi, da nam telefon kdaj pa kdaj pade na tla, takrat je pametno če imamo na njem etui ali pa ovitek. Etui lahko za svojo majhno ceno prepreči drage poškodbe, ki bi nas lahko stale do polovice ali celo več vrednosti telefona. Samsung Galaxy S3 etui ali Samsung Galaxy S4 etui lahko dobite že za ceno pod 10€, vaš telefon pa bo obvaroval pred neželenimi poškodbami.

Nakup zaščite za telefon vam svetujem že takoj ob nakupu naprave, najlažje to storite kar na spletu, saj je tam ponudba največja, med drugimi pa si lahko ogledate tudi ostalo ponudbo, ki jo ima prodajalec v prodaji in si izberete kaj uporabnega. Uporabniško izkušnjo mobilnih telefonov lahko z uporabo zaščitne opreme in kakšnega dodatka še oplemenitimo.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja