Povabi.Si – aplikacija, ki vam olajša organizacijo dogodkov

Povabi.si je spletni servis, preko katerega na enostaven način in povsem brezplačno razpošljete vabila v SMS nabiralnike. Ob opravljeni registraciji na svoji osebni strani vnesete prejemnike, sestavite besedilo in razpošljete med želene povabljence, preko preglednega poročila pa spremljate odziv.

Na voljo pa je tudi brezplačna Android aplikacija.

Se približuje veliki dogodek, ti pa ne veš kako ga izpeljati? Izkoristi spletni servis Povabi.si, ki ti omogoča enostavno organizacijo kakršnegakoli dogodka.

Preko spletne aplikacije Povabi.si povsem BREZPLAČNO razpošlješ vabila svojim prijateljem. In da, brezplačno lahko povabiš tudi 500 ljudi na svojo zabavo, pazi le, da bo torte dovolj za vse 😉

Povabljeni le na kratko odgovorijo z da ali ne – njihov odgovor na tvoje vabilo je zaračunan po uradnem ceniku njihovega mobilnega operaterja oz. brezplačen v primeru, da imajo zakupljen kakšen poseben paket, v katerem so vključeni tudi brezplačni SMSi. Na kratko – odgovor na tvoje vabilo prijatelja stane toliko kot če bi ti poslal navadno SMS sporočilo.

Ko so vabila razposlana, le še enostavno preveriš poročilo o tem, koliko se jih je na tvojo vabilo odzvalo pozitivno in komu ne bo uspelo priti. V primeru kakršnihkoli sprememb dogodka pa lahko o tem vse povabljence naknadno obvestiš.