Otroški lak za nohte je primeren za vse otroške roke

Ali se še spominjate časov iz otroštva, ko ste se kot deklice najraje obule v mamine čevlje ali pa brskale po njenih omarah za zanimivimi deli garderobe? Skoraj vsaka majhna deklica si želi posnemati svojo mamo. In podobno kot je pri oblačenju, je tudi pri uporabi ličil, med katerimi je najbolj priljubljen otroški lak za nohte.

 

V preteklosti otroškega laka za nohte nismo poznali, danes pa je nastal ravno iz zgoraj omenjenih razlogov. Na ta način nam omogoči brezskrbno barvanje otroških nohtov, ne da bi pri tem puščali trajne sledi na koži ali oblačilih. Vaša deklica bo tako z malo vaje hitro postala mojstrica barvanja nohtov.

Otroški laki za nohte so izdelani na vodni osnovi

Otroški lak za nohte se bistveno razlikuje od klasičnega predvsem po svoji sestavi. Laki za otroke so narejeni na vodni osnovi in so popolnoma varni za uporabo. Zato so tudi naravnejši od lakov, ki jih najdemo v ženski kozmetiki. Tovrstni laki so izdelani le iz vode, akrilnih polimerov in nestrupenih barvil, kar pa ne pomeni, da ne morete izbirate med različnimi barvami. Ravno nasprotno. Na voljo so vam številni različni barvni odtenki, ki se bodo prilegali različnim oblekicam, čevljem in drugim dodatkom.

In kar je najbolj pomembno, otroški lak za nohte odlikuje njegovo enostavno in hitro odstranjevanje. Za to potrebujete le malo milnice in toplo vodo. Laki ne vsebujejo nobenih škodljivih snovi, topil, formaldehidov ali umetnih dišav. Poleg enostavnega odstranjevanja, pa se tovrstni laki zelo hitro sušijo.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen.