Naložbeno zlato 5g je oproščen plačila davka

Vlaganje v plemenite kovine je med potrošniki zelo priljubljeno, saj so tako fizične kot tudi pravne osebe oproščene plačila davka na dodano vrednost. Fizične osebe so oproščene tudi plačila davka na kapitalski dobiček, zato ni nič nenavadnega, da je naložbeno zlato 5g med njimi tako priljubljeno.

 

V mnogih zlatarnah in pri distributerjih s plemenitimi surovinami, vam je na voljo naložbeno zlato različne teže. Naložbeno zlato 5g je primeren za vse tiste, ki si želite z majhnimi vložki zagotoviti varno prihodnost.

 

Kupovanje naložbenega zlata 5g je odlična oblika varčevanja

 

Naloženo zlato je postalo oblika varčevanja, ki ohranja vrednost, saj gre za plemenito surovino, ki je odporna proti krizam. Na trgu vam je na voljo naložbeno zlato od 1g pa vse tja do 1000g ali več. Ker pa si naložbeno zlato večje teže težko privoščimo, je vlaganje v naložbeno zlato 5g odlična rešitev.

 

Takšno naložbeno zlato lahko dobite v obliki zlate naložbene palice oziroma ploščice, ki tehta 5g. Ker gre za naložbeno zlato, je čistina tega zlata 999,9, pri čemer je potrebno dobro preveriti tudi izvor zlata.

Naložbeno zlato

Vedno preverite likvidnost naložbenega zlata

 

Je že res, da vam vsi ponudniki zlata ponujajo likvidno naložbeno zlato 5g. Kljub temu pa je potrebno biti pri nakupu pozoren na določene značilnosti, ki so zelo pomembne.

 

Na naložbenem zlatu mora biti vedno napisna njegova teža in čistina zlata. Poleg tega pa so obvezni podatki še ime kovnice, žig licenčnega laboratorija, serijska številka palice, ne pozabite pa še na potrdilo o skladnosti.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen.