Vedeževanje je v glavnem napovedovanje prihodnosti, običajno se izvaja v seansah 1 na 1, kdaj pa tudi v skupini. Poznamo veliko različnih vrst vedeževanja, v tem članku pa si bomo pogledali nekatere najbolj pogoste. Prerokovanje iz kavne usedline je ena izmed najstarejših metod vedeževanja. Ta metoda je še danes precej razširjena, sploh pri ostarelih gospeh, ki nimajo kaj bolj pametnega za početi.

Tesno za petami pa vedeževanju iz kavne usedline sledi prerokovanje iz kart za tarok. Tej tehniki pravimo tudi kartomantika. Na trgu obstaja več različnih vrst prerokovalnih kart, tarot, ciganske in druge. Precej popularna vrsta vedeževanja je vedeževanje iz dlani. Prerokovanje iz dlani poteka z različnimi tehnikami. Tu vedeževalci menijo, da se da iz dlani razbrati našo preteklost in prihodnost na podlagi črt, ki potekajo po naših dlaneh.

Prerokovanje dandanes poteka po različnih kanalih. Na kakšnih bolj zakotnih slovenskih televizijskih kanalih lahko dnevno ob določenih urah spremljate različne vedeževalce, nekateri tam vedežujejo s pomočjo kristalne krogle, drugi s pomočjo kart in tako dalje. Seveda jih lahko v oddajo pokličete tudi v živo, vendar se televizijske hiše pogostokrat poslužujejo umazanih trikov in klicatelja držijo na liniji dalj časa, kot je to potrebno, klici pa so obračunani na minuto in to zelo drago. Oglase za vedeževanje najdete tudi v časopisih, na spletnih straneh vedeževalcev, nekateri pa ponujajo celo vedeževanje preko skype video klicev. Koliko je tako vedeževanje pristno pa presodite sami. Nekateri se samo okoriščajo na račun drugih, spet nekateri pa drugim želijo samo dobro in če tudi niso pravi vedeževalci ljudem pokažejo smer kako zaiti na prava pota. Na spletu imate tudi možnosti brezplačnega vedeževanja, eno najdete tu http://www.poceni-vedezevanje.com/brezplacno-vedezevanje/ druge pa lahko poiščete prek spletnih brskalnikov.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen.