Poročna fotografija je kar zapleten proces in kar nekateri zaradi različnih dejavnikov obžalujejo svojo odločitev pri izbiri poročnega fotografa. V današnjem članku pa si bomo ogledali nekaj primerov, kako ne-izbrati poročnega fotografa.

Če planirate poroko, ste se nekajkrat že verjetno vprašali to, katerega fotografa izbrati. Zatem, ko se torta razreže in šopek vrže, vaše zaobljube pa so izrečene, vam kot spomin na poroko ostanejo samo fotografije. Ravno zaradi tega razloga pa je izbira dobrega poročnega fotografa nujna. Če mislite, da je težko najti dobrega moža ali ženo, boste spoznali, da ni ravno tako, ko boste organizirali poroko.

Poročni fotografi so zelo izkušeni fotografi, zato tega dela ne more opravljati vsak, pa si oglejmo kar nekaj nasvetov, ki vam bodo koristili pri izbiri primernega poročnega fotografa. Merilo za izbiro naj vsekakor ne bo to, koliko porok nek studio za poročno fotografiranje opravi na letni ravni. Je že res, da tu štejejo predvsem izkušnje, a več ne pomeni vedno boljše. Če boste kje opazili plakat za nor popust za poročno fotografijo, vas bo verjetno takoj prijela želja po tem, da bi fotografa rezervirali. A običajno dobri in kvalitetni fotografi ne nudijo veliko akcij in popustov, saj so vedno zasedeni, zato jim ni potrebno novih strank pridobivati še na tak način.

Lahko, da fotografira tudi kdo od vaših znancev, naprimer vaš brat, ki je ravno zaključil šolo za oblikovanje ali pa stric, ki je hobi fotograf in se vam bo ponudil za fotografiranje. Nič zato, lahko opravljajo fotografiranje, vendar pa naj bo vaš glavni vir fotografij profesionalni fotograf.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja