Acana hrana za pse prilagojena biološkim potrebam psov

Če imate doma hišnega ljubljenčka ali ste ga že imeli, dobro veste kako pomembna je kvalitetna in uravnotežena hrana zanj. Odlična izbira je med drugimi tudi Acana hrana za pse kanadskega proizvajalca Champion Petfoods, ki hrano pripravljajo v svoji kuhinji DogStar v Kentuckyju.

 

Da štirinožni prijatelj uživa v kvalitetni in okusni hrani, lahko poskrbite le vi, ki ste njegov lastnik. Izbirate lahko med široko ponudbo suhe briketirane, mokre ali pa velo surove zamrznjene hrane.

 

Hrana izdelana le iz lokalnih sestavin

 

Acana hrana za pse sledi prvinski prehrani psov v divjini torej prehrani celotnega plena. Poseben postopek priprave hrane je bil večkrat nagrajen z mednarodno prepoznavnim Safe feed/ Safe food certifikatom. Hrana vsebuje le sveže sestavine lokalnega, kanadskega porekla z visoko vsebnostjo mesa in nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov.

 

Acana hrana za pse se uvršča v sam vrh po kakovosti, saj njihove sestavine iz trajnostno in ekološko naravnane vzreje živali, ohranjajo svojo hranilno vrednost. Njihovi lokalni kmetovalci jim v podjetje dnevno dostavljajo sveže in surove sestavine.

Hrana za pse prilagojena za vse pasme in starosti

Acana hrana za pse prilagojena za vse pasme in starosti

 

Evolucijske diete so za vašega psa pripravljene na okusen način, da pes ostane zdrav, srečen in močan. Glavne sestavine pasje hrane Acana so rdeče meso avtohtone živine, perutnina iz proste reje, jajca s talne reje, sveže ribe iz trajnostno naravnanega ribolova, sadje in zelenjava in lokalno gojena zelišča.

 

Acana hrana za pse ima recepture prilagojene mladičem po velikosti pasem, odraslim psom, psom alergikom, delovnim psom in konec koncev tudi starejšim psom seniorjem.

 

Več o blagovni znamki, si preberite na spletni strani podjetja Hov-hov.si.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen.