Kamp Veštar spada med kampe, ki so dobili veliko nagrad in priznanj, kar ga uvršča med najboljše kampe v Istri. Gosti v tem kampu kmalu opazijo, da je zares odlično opremljen. Med drugimi je ena izmed njegovih odlik tudi ta, da so na razpolago parcele, ki se nahajajo le nekaj metrov od morja. Vendar ker je kamp Veštar precej obiskan kamp, je pametno, da si parcelo ob morju, ki so med najbolj zaželenimi, rezervirate že nekaj časa pred odhodom na počitnice. Tako si boste zagotovili svoje mesto v tem kampu in ne boste ostali razočarani z lokacijo parcele.

Poleg odlične lokacije pa kamp Veštar poskrbi tudi za pravo mediteransko kulinarično izkušnjo. V kampu imate na razpolago picerijo in grill restavracijo. Picerija se nahaja le nekaj metrov od plaže in vam postreže z 10 različnimi vrstami pic, domačimi testeninami in različnimi lokalnimi jedmi. V grill restavraciji pa vas bo kamp Veštar razvajal z morskimi specialitetami, kakršna je hobotnica, školjke in sveže ribe. Seveda pa morska hrana ni za vse, zato pa grill restavracija ponuja tudi mesne specialitete.

Naslednja ključna prednost, ki jo ponuja kamp Veštar, je možnost kopanja v morju ali pa v bazenu. Kadar je morje preveč razburkano in ne želimo, da bi se otrokom kaj pripetilo, lahko vodne užitke premaknemo iz morja v bazen. Zunanji bazen ima sladko vodo, okrog njega pa so na razpolago ležalniki.

Plaža, ki jo ponuja kamp Veštar, je raznolika. Del je prekrit s peskom, naleteli pa boste tudi na predele, ki so prodnati. Za dodatno pestrost pa poskrbi še tisti del plaže, ki je sestavljen pretežno iz skal. Določen del plaž je namenjen psom. Poudariti velja še to, da je plaža, ki jo ponuja kamp Veštar dobila mednarodno modro zastavo, ki kaže na kakovost storitev, na opremljenost plaže in njeno urejenost ter seveda čistost morja.

Več informacij o kampu Veštar najdete tukaj

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen.