Masaža v dvoje je lahko pravo doživetje

Ko se odločamo za kakšno posebno storitev, ki bi jo lahko opravili v priljubljenem salonu, je to najpogosteje kar masaža. Ker smo ljudje po večini izjemno družabna bitja, tudi take storitve nadvse radi opravljamo kar v dvoje. Na srečo pa nam priljubljeno podjetje, ki v ospredje svojih storitev postavlja prav masaže, ponuja storitev, ki se imenuje masaža v dvoje.

Prijetno darilo za vsakogar

Če na primer svoji ljubljeni osebi ali prijatelju ponudimo masažo kot darilo, bo verjetno takega darila zelo vesela. Še bolj pa bo vesela, ko bo izvedela, da bomo na masažo skupaj z njo odšli tudi mi. Zaupamo ji lahko, da smo se odločili za storitev masaža v dvoje in da je prav ona tista oseba, s katero bi radi doživeli ta prijeten dogodek. Tak bon vam nudi marsikateri kozmetični salon, ki ima običajno široko ponudbo storitev, od masaž, do sprostitvenih ponudb, ličenja, urejanja frizur in še kaj. Moj najljubši ponudnik je Kozmetični salon Beli lotos Kranj, s punco enkrat mesečno greva do njih na masažo v dvoje.

Masaže najrazličnejših vrst

Seveda pa se moramo pri storitvi masaža v dvoje odločiti tudi za vrsto masaže. Če nismo povsem prepričani, za kaj bi se odločili, lahko kar na spletu preverimo, katere vrste masaž so med ljudmi najbolj priljubljene in tudi najbolj učinkovite. Kaj kmalu bomo lahko videli, da je na primer tajska masaža ena od najbolj priljubljenih in iskanih masaž. Ko natančneje preberemo, čemu je masaža namenjena, se takoj odločimo za to vrsto. Na koncu preverimo še ceno, ki pa je nadvse ugodna. Pokličemo še v podjetje, ki nam na svoji spletni strani ponuja kontakt, ter se naročimo na želeni termin. Ker s podjetjem sodelujemo prvič, nam bo ponudilo tudi poseben akcijski popust, nad katerim bomo zagotovo zelo navdušeni.

Wellness, odlična zimska sprostitev

Wellness je odlična zimska sprostitev .

Posebej to velja za wellness , kjer je na voljo termalna voda v kombinaciji s klasično wellness ponudbo . V Termah Zreče so to kopeli kalcijeve-magnezijeve-hidrogenkarbonatne vode z nadzorovano temperaturo. V wellness centrih se združujejo učinki vode z gibanjem, ki je bolj ali manj nadzorovano. Bazeni omogočajo plavanje po mili volji, v terapevtske namene pa je gibanje v vodi nadzorovano s strani strokovnjakov. Termalne vode v wellness centrih omogočajo z ustreznim gibanjem pridobivanje učinkov, ki koristijo raznim funkcijam človeškega telesa. Poznamo učinke na lokomotorični sistem, učinke za bolezni srca in ožilja, nevrološke bolezni, revmatična obolenja, učinke za sečila ter razne druge učinke. Že pogled na spisek najpogostejših zdravstvenih težav, bi marsikoga napotil v wellness centre. Med najpogostejše sodijo srčno žilne bolezni, zanje pa k srčeči poznamo tudi učinkovita naravna zdravila ter naravne učinke brez stranskih učinkov. Znano je, da je srce povprečnega zdravega človeka tako sposobno, koliko sposobnosti mu lastnik daje ter zanje skrbi. Krepko srce je značilnost oseb, ki skrbijo za redno vadbo. Holesterol v optimalnih vrednostih je znak skrbi človeka za zdravo prehrano. Veliko oseb pa investira tudi v redne obiske wellness centrov časovno krajših ali daljših obdobji. Pogosti so vikend obiski, niso pa redkost tudi časovno daljši obiski. Izbrane terapije so različne, koristi že plavalna aktivnost v zdravilni vodi. Poleg zdravilne vode koristi gibanje v plavanju značilnem položaju. Pri njem se kri razporedi tako, da koristi delovanju srca. S tem se srce okrepi, človek pa hkrati pridno kuri maščobe in druge odvečne snovi v telesu. Po tednu dni wellness center mnogi zapustijo kot prerojeni. Izgubijo odvečne kilograme, izboljša se njihova postava, počutijo se boljše, imajo več energije za premagovanje dnevnih naporov.

Wellness ponudbe in storitve velja s pridom izkoristiti, saj učinkujejo že v osnovi, učinke pa lahko povečamo z večjim strokovnim nadzorom.

Več informacij