Prednost VPS strežnika je v zanesljivosti in nemotenem delovanju

VPS strežniki so popolnoma zanesljivi in vam omogočajo vzpostavitev spletne strani, ki bo vašim kupcem in strankam na voljo vsak dan v letu. Primerni so za vsakega posameznika in podjetja, ki uporabljajo napredne spletne tehnologije in aplikacije.

Namen uporabe VPS gostovanja

VPS je varna in zanesljiva rešitev za bolj zahtevne uporabnike. Virtualno gostovanje je primerno tudi za večja spletna mesta, trgovine, portale in aplikacije. Uporabljajo se tudi za gostovanje igralnih strežnikov in različnih streamingov. VPS gostovanje (domenca.com) je namenjeno vsem posameznikom in podjetjem, ki so lastniki spletnih trgovin in potrebujejo zahtevnejše prilagoditve in nadgradnje na strežnikih.

VPS gostovanje ni deljeno gostovanje

VPS gostovanje se razlikuje od deljenega gostovanja z drugimi uporabniki. Privirtualnem gostovanju ste vi edini uporabnik strežnika. Vsi sistemski viri, kot so moč procesorja, prostor na strežniku in pomnilnik ter podobno, so izključno vaša last. VPS gostovanje pomeni popoln in edinstven nadzor nad lastnim strežnikom.

Prenos VPS strežnika

VPS gostovanje lahko po želji prenesete tudi na drugo lokacijo in drug strežnik. V primeru poizkusa vdora tretjih oseb, je vsekakor priporočljivo, da se dodatno zaščitite in povečate varnost vaše spletne strani. Kopijo oziroma strežniški klon lahko naredite kadarkoli, kar pomeni, da je prenos vsebine na drug strežnik enostaven in hiter.

Stabilno in nemoteno delovanje strežnika

Z VPS gostovanjem poskrbite za neodvisnost ne samo od drugih podjetij, temveč tudi od izvajalcev spletnih storitev. Redne strežniške nadgradnje s strani ponudnika gostovanja, vam zagotavljajo, da nimate dodatnih komplikacij s strežnikom. Vi preprosto naložite vaše vsebine na strežnik, vzdrževanje strežnika pa prepustite uveljavljenim strokovnjakom.

Zavarujte se pred vdorom hekerjev

Ne izgubite vsebine vaše spletne strani samo zaradi želje po prihranku nekaj EUR na leto. Raje se odločite za VPS gostovanje, s katerim boste prihranili ne samo vsebino vaše spletne strani, temveč tudi čas za ponovno izdelavo ter oblikovanje besedila zaradi vdora hekerjev.