Prednost VPS strežnika je v zanesljivosti in nemotenem delovanju

VPS strežniki so popolnoma zanesljivi in vam omogočajo vzpostavitev spletne strani, ki bo vašim kupcem in strankam na voljo vsak dan v letu. Primerni so za vsakega posameznika in podjetja, ki uporabljajo napredne spletne tehnologije in aplikacije.

Namen uporabe VPS gostovanja

VPS je varna in zanesljiva rešitev za bolj zahtevne uporabnike. Virtualno gostovanje je primerno tudi za večja spletna mesta, trgovine, portale in aplikacije. Uporabljajo se tudi za gostovanje igralnih strežnikov in različnih streamingov. VPS gostovanje (domenca.com) je namenjeno vsem posameznikom in podjetjem, ki so lastniki spletnih trgovin in potrebujejo zahtevnejše prilagoditve in nadgradnje na strežnikih.

VPS gostovanje ni deljeno gostovanje

VPS gostovanje se razlikuje od deljenega gostovanja z drugimi uporabniki. Privirtualnem gostovanju ste vi edini uporabnik strežnika. Vsi sistemski viri, kot so moč procesorja, prostor na strežniku in pomnilnik ter podobno, so izključno vaša last. VPS gostovanje pomeni popoln in edinstven nadzor nad lastnim strežnikom.

Prenos VPS strežnika

VPS gostovanje lahko po želji prenesete tudi na drugo lokacijo in drug strežnik. V primeru poizkusa vdora tretjih oseb, je vsekakor priporočljivo, da se dodatno zaščitite in povečate varnost vaše spletne strani. Kopijo oziroma strežniški klon lahko naredite kadarkoli, kar pomeni, da je prenos vsebine na drug strežnik enostaven in hiter.

Stabilno in nemoteno delovanje strežnika

Z VPS gostovanjem poskrbite za neodvisnost ne samo od drugih podjetij, temveč tudi od izvajalcev spletnih storitev. Redne strežniške nadgradnje s strani ponudnika gostovanja, vam zagotavljajo, da nimate dodatnih komplikacij s strežnikom. Vi preprosto naložite vaše vsebine na strežnik, vzdrževanje strežnika pa prepustite uveljavljenim strokovnjakom.

Zavarujte se pred vdorom hekerjev

Ne izgubite vsebine vaše spletne strani samo zaradi želje po prihranku nekaj EUR na leto. Raje se odločite za VPS gostovanje, s katerim boste prihranili ne samo vsebino vaše spletne strani, temveč tudi čas za ponovno izdelavo ter oblikovanje besedila zaradi vdora hekerjev.

Prodam spletno trgovino

Ste že kdaj na spletu zasledili oglas, v katerem je pisalo: Prodam spletno trgovino! Takšni oglasi pri nas, v Sloveniji, sicer niso tako zelo pogosti kot v tujini, a se včasih tudi pojavijo. Ko človek prebere tak oglas, ga včasih kar zamika, da bi se lotil spletnega posla, a se mu ob tem porajajo tudi različna vprašanja, predvsem pa to, ali se pri začetku takšnega posla bolj splača postaviti spletno trgovino popolnoma na novo ali pa kupiti že postavljeno ali celo že delujočo trgovino.

Nakup že obstoječe spletne trgovine

Prednosti nakupa takšne trgovine so lahko:

– da se vam ni treba ukvarjati z izdelavo spletne strani in njenim načrtovanjem

– da je spletna trgovina že znana strankam

– da poleg pogosto dobite tudi kontakt dobaviteljev

– da lahko odkupite spletno trgovino z obstoječo zalogo, zato imate vse pripravljeno za gumb štart

– da lahko takoj začnete s poslovanjem

Po drugi strani pa takšen nakup skriva tudi nekatere pasti, na katere je vredno biti pozoren:

spletne trgovine se velikokrat prodajajo, ker niso bile uspešne

– zaloga, ki jo dobite pri nakupu, v naravi predstavlja tiste izdelke, ki niso šli v prodajo,

– spletna trgovina je bila izdelana le z namenom prodaje, zato v resnici še ni zares zaživela na trgu,

– podatki o poslovanju so lahko prirejeni

– osebni podatki strank, ki vam jih obljubljajo ob nakupu, se po zakonu ne smejo prodajati skupaj s spletno trgovino

– stranke imajo lahko s to trgovino tudi slabe izkušnje

– trgovina je svoje poslovanje osnovala na agresivnem marketingu in si tako naredila precej slabe reklame

– že izdelano spletno stran je težje spreminjati in dopolnjevati po svoje kot, če se njene izdelave lotite popolnoma na novo

Izdelava nove spletne trgovine

Pri novi spletni trgovini pa velja ravno obratno: vsem slabostim, ki smo jih našteli pri nakupu že obstoječih trgovin, se z izdelavo nove trgovine preprosto izognete, seveda pa boste morali svoj posel začeti popolnoma na novo – postaviti spletno stran, poskrbeti za dobavitelje, reklamiranje in vse ostalo.

Katera možnost je boljša?

Odločitev o tem, ali se raje odločiti za nakup že obstoječe internetne trgovine ali pa poskrbeti za izdelavo nove spletne trgovine, ni lahka, sploh če najdete mamljivo ponudbo, v kateri piše: Prodam spletno trgovino, ki prinaša veliko dobička in s katero ni veliko dela. A prav takšne ponudbe so lahko nateg oziroma prirejajo resnične podatke o poslovanju in jih prikazujejo v lepši luči.

Zato se je včasih bolje odločiti za to, da postavite čisto svojo internetno trgovino, ki jo pred vami še ni uporabljal nihče drug, v primeru, da najdete dobro priložnost za nakup takšne trgovine, pa jo seveda zgrabite z odprtimi rokami!

Google oglaševanje, uspešno trženje

Google oglaševanje nudi uspešno trženje .

Uspešno trženje omogoča Google oglaševanje zaradi svojih lastnosti. Uspešnost, ki je značilna za Google oglaševanje temelji na sodobni uporabi spleta. Pri tem gre za koristen splet in koristno uporabo spleta. Uspeh, ki ga ima Google oglaševanje, je odvisen od vrste aktivnosti. samo Google oglaševanje največkrat ni dovolj. Preden se uporabi Google oglaševanje je potrebno storiti še veliko aktivnosti. Gre za podobne aktivnosti, kot jih ima vsako oglaševanje. Namen vsakega oglaševanja je v informiranju potencialnih kupcev blaga ali storitev. Pri tem gre za zelo različne načine oglaševanja. Načini oglaševanja so odvisni od dejavnikov kot je trg, izdelek ali storitev, ter številni drugi. Izdelek ali storitev, ki je uspešna na trgu načeloma ne potrebuje posebnega oglaševanja. Povpraševanje samo kaže na to, da sta izdelek ali storitev znana, ter se uspešno trži na trgu. Drugače je z izdelki ali storitvami, ki ne dosegajo zastavljenih ciljev trženja. Oglaševanje je pri tem zaželena motivacija ciljnega trga. V veliko primerih gre za nove izdelke ali storitve, lahko pa gre za izdelke ali storitve, kateri so na trgu prisotni že dlje časa, ter niso več tako zanimivi, kot v času, ko je zanje veljalo večje povpraševanje. Motivacijo se lahko izvrši na različne načine. V primeru spleta se najbolje obnese na področjih, ki so obiskovalcem spleta najbolj zanimive. Najbolj zanimiva področja spleta so tista področja, ki jih obiskovalci najpogosteje obiskujejo ali uporabljajo. Največkrat gre za obiske, ki so usmerjeni na točno določene spletne strani in sledijo vzorcu spletnega obiska. V nekaterih primerih pa gre za obiske povsem novih spletnih strani. To so primeri, ko obiskovalci iščejo določen zadetek na spletu. Lahko gre za informacijo o točno določenem izdelku ali storiva.

Google oglaševanje koristi tako ponudbi kot povpraševanju, učinki pa se preko ponudbe in povpraševanja prenašajo tudi splošno oziroma izven ponudbe in povpraševanja.