Samsung Galaxy S3 in S4

Proizvajalca mobilnih telefonov Samsung pozna skoraj vsak. Poznani so predvsem po izdelavi kvalitetnih LCD televizorjev in računalniških zaslonov, velik del njihove prodaje pa predstavljajo tudi pametni telefoni. V sam vrh proizvajalcev mobilne opreme jih je izstrelila serija telefonov Galaxy. Vsak nov model iz te serije, ki je prišel na trg, je bil med najhitrejšimi izdelanimi telefoni. Samsung Galaxy S3 in S4 sta bila še posebej uspešna.

Samsungu ne gre očitati, saj z vsakim novim telefonom presežejo starejše zastavljene meje. Veliki zasloni, vedno tanjši telefoni, kvalitetne kamere, vse to in še marsikaj razlikuje omenjenega proizvajalca od ostalih. Pametni telefoni so dandanes nepogrešljivi vendar ker neprestano tekamo od ene stvari k drugi, se zna zgoditi, da nam telefon kdaj pa kdaj pade na tla, takrat je pametno če imamo na njem etui ali pa ovitek. Etui lahko za svojo majhno ceno prepreči drage poškodbe, ki bi nas lahko stale do polovice ali celo več vrednosti telefona. Samsung Galaxy S3 etui ali Samsung Galaxy S4 etui lahko dobite že za ceno pod 10€, vaš telefon pa bo obvaroval pred neželenimi poškodbami.

Nakup zaščite za telefon vam svetujem že takoj ob nakupu naprave, najlažje to storite kar na spletu, saj je tam ponudba največja, med drugimi pa si lahko ogledate tudi ostalo ponudbo, ki jo ima prodajalec v prodaji in si izberete kaj uporabnega. Uporabniško izkušnjo mobilnih telefonov lahko z uporabo zaščitne opreme in kakšnega dodatka še oplemenitimo.

Cenovno ugodni in okolju prijazni tiskalniki Samsung

Tiskalniki Samsung so v veliki večini prva izbira predvsem podjetij in nekoliko bolj zahtevnih porabnikov, ki raje uporabijo pri svojem delu kakovosten laserski tiskalnik. Ukvarjajo se z izdelavo črno belih in laserskih tiskalnikov, za katere so prejeli že kar nekaj najprestižnejših nagrad. Laserski tiskalniki Samsung so pri izpisovanju dokumentov izjemno hitri, pri čemer ne delajo prav nobenega kompromisa na račun kakovosti izpisa in stroškov na izpisano stran.

Prav zato je izbira Samsung laserskega tiskalnika naravnost idealna izbira tako manjša, kot tudi za srednje velika podjetja, kakor tudi za manjše pisarne. Že tako inovativno podjetje Samsung pa naj bi na tržišče kmalu ponudilo ekološko različico laserskih tiskalnikov, ki bodo imeli vse okrasne sestavne dele narejene iz recikliranega kartona. Pri nas naj bi takšni tiskalniki Samsung prišli na tržišče že nekje v prvi polovici naslednjega leta. To je izjemno ambiciozen cilj, a bodo tiskalniki Samsung na takšen način še bližje potrošniku, predvsem tistemu, ki da veliko na naravo in predvsem na njeno ohranitev. Tiskalniki Samsung, ki bodo izdelani na takšen način, skoraj ne bodo imeli nobenega vpliva na okolje. Pred kratkim so inženirji podjetja Samsung že pripravili koncept laserskega tiskalnika, ki bo ekološki, saj bo imel vse sestavne in elektronske dele običajnega tiskalnika, vstavljene v ohišje iz okolju prijaznega kartona, ki pa je za povrh vsega še všečen na pogled. Tiskalniki Samsung se prav zato najdejo praktično vsepovsod, v domačih pisarnah, pa tudi v večjih podjetjih.

Predvsem zato, ker so zanesljivi, cenovno dostopni in prijazni do okolja. Nova generacija večnamenskih tiskalnikov, ki jih izdeluje podjetje Samsung, postavlja vedno nove standarde na področju tiskanja. Ne le, da večnamenski tiskalniki Samsung tiskajo v zelo visoki kakovosti, za še boljšo produktivnost skrbijo še druge možnosti povezovanja z drugimi napravami, kot so računalniki, prenosniki, pametni telefoni in tablični računalniki.

Več kartuš za najrazličnejše Samsung tiskalnike najdete tukaj

Samsung kartuša in modeli tiskalnikov

KARTUSA-SAMSUNG-M40-crna-original_4fe9e3dc525fbSamsung kartuša je del Samsung tiskalnika, s katerim se digitalna vsebina, ki se nahaja v računalniku, prenaša na list papirja ali pa kateri drugi medij. Od vsakega tiskalnika posebej je odvisno, na katere površine lahko tiska. To je odvisno tudi od tega, kakšno vrsto barve vsebuje Samsung kartuša. Nekatere podpirajo tisk le na papir, druge pa podpirajo tisk na CDje, karton, plastiko in celo fotografski papir.

Samsung kartuša je lahko črno bela ali pa barvna, vendar se barvna lahko uporablja le v barvnih tiskalnikih. Morebiti se zdi to samoumevno, vendar vseeno je dobro izpostaviti dejstvo, da je Samsung kartuša primerna le za Samsung tiskalnike, pa še to ne za vse modele. Praktično vsak model tiskalnika ima drugačno obliko notranjosti, zaradi dizajna in zaradi tehnologije, ki je bila uporabljena pri izdelavi. Zaradi tega ima tudi Samsung kartuša svojo specifično obliko, ki je primerna za uporabo le v določenih modelih. Sicer si nekatere skupine modelov lahko izmenjujejo Samsung kartuše, vendar ta izbor je precej ozek v primerjavi z vsemi na trgu dostopnimi modeli.

Barvna Samsung kartuša  je lahko samostojna, kar pomeni, da vsebuje le eno izmed treh osnovnih barv, ali pa je razširjena, kar pomeni, da so v njej shranjene vse tri osnovne barve. Te tri osnovne barve so modra, rumena in rdeča, ki z mešanjem med seboj ustvarijo popolno barvno lestvico. Črna Samsung kartuša je vedno ločena in samostojna. Življenjska doba, ki jo Samsung kartuša, je primerljiva z ostalimi in je najbolj odvisna od primerne uporabe in načina shranjevanja v času pred uporabo.

http://www.printink.si/