Triumph Slovenija, tradicija zaupanja

Triumph Slovenija ponuja kakovostno perilo z več kot stoletje dolgo tradicijo.

Kakovostno perilo Triumph Slovenija je na voljo v številnih trgovinah z bogatim naborom raznih blagovnih znamk. Povpraševanje ima tako možnost pridobiti zelo pestro ponudbo glede kakovosti, prileganja, videza, cenovnega razreda ter drugih značilnosti. Med ponudbo Triumph Slovenija izstopa, ker je njena lastnost nemško poreklo ter dolga tradicija. Triumph International blagovna znamka ima svoje začetke v osemdesetih letih devetnajstega stoletja. Na nekaterih evropskih, posebno pa domačem je zelo priljubljena. Niso redki primeri, ko je blagovna znamka sinonim za spodnje perilo. V času odločanja za novo spodnje perilo je znamka referenca, velikokrat pa izbrana neposredno brez ogleda ponudbe konkurence. Dobre izkušnje iz preteklosti ter izogibanje morebitnim negativnim presenečenjem mnogim pomeni največ, hkrati pa tudi olajša nakup. Triumph Slovenija vse uveljavljene lastnosti ponuja na trgu na sončni strani Alp. Njene značilnosti v primerjavi z drugo ponudbo je prepoznavnost, dosegljiva pa je na tako klasičen kot sodoben način. Triumph Slovenija ima široko ponudbo, ki se lahko v vseh lastnostih prilagodi povpraševanju : videz in modnost, prileganje telesu, obstojnost in kakovost izdelave. Vsaka od lastnosti je od primera do primera različno cenjena, v vsakem primeru pa je pomembno zadovoljstvo. Prileganje telesu, obstojnost in kakovost izdelave so lastnosti, ki navdušijo predvsem zahtevne. Ni jim vseeno kako se v perilu počutijo, kako se perilo obnese skozi čas ter kako kakovostno je. Za dolgo obstojnost pa Triumph Slovenija dodatno poskrbi z dobro urejenimi poprodajnimi storitvami. Posebnost v ponudbi pa je prilagajanje zelo različnim zahtevam. Povpraševanje se spreminja skladno z trendi, družbo in drugimi dejavniki. Danes je moč opaziti pomemben poudarek na fit postavi. Triumph Slovenija ima temu trendu namenjeno posebno ponudbo, ki nagradi prizadevanja za fit postavo. Perilo še dodatno poudari izklesano telo in izjemno postavo v izbranem oblačilu.

Triumph Slovenija je odlična izbira za vse, ki zahtevajo najboljše.

Več

Oblačila za dojenčke podpirajo razvoj

Oblačila za dojenčke omogočajo telesni razvoj novorojenca.

Razvoj od prvega meseca do prvega leta starosti je zelo intenziven, zato so kakovostna oblačila za dojenčke dobrodošla in pomembna. Izraz dojenček izvira iz izraza dojenje, kar pomeni, da se hrani z mlekom mame. Dojenček je tudi razvojna stopnja med novorojenčkom in otrokom. Novorojenček je v obdobju do enega meseca starosti, po enem letu pa postne otrok. Ena prvih značilnosti, katero morajo upoštevati oblačila za dojenčke je spreminjajoča se telesna višina in telesna težav. Statistika govori, da se v treh do petih tednih telesna teža dojenčka podvoji. V istemu obdobju se telesna višina poveča za povprečnih petnajst centimetrov. Kdor izbira oblačila za dojenčke mora poleg tega upoštevati, da se telesna teža v prvem letu starosti poveča na povprečnih deset kilogramov. V istem času se telesna višina poveča na povprečnih petinsedemdeset centimetrov. Statistika pomeni okvirne vrednosti, kar pomeni, da lahko oblačila za dojenčke bolj ali manj ustrezajo točno določenemu dojenčku. Razponi so različni zaradi različnih genetskih in drugih z rojstvom pridobljenih značilnosti, poleg tega pa je različen tudi razvoj na katerega imajo največ vpliva starši in varuške. Za to obdobje je značilen tudi razvoj govora, ki so v večini primerov odraz občutkov oziroma želje po njihovem izražanju. V prvih nekaj mesecih se pojavijo prvi zlogi, ki se v prihodnosti vedno bolj ciljno uporabljajo. Na to vpliva predvsem izboljšanje motorike govornega aparata. Ob dopolnjenem prvem letu starosti veliko otrok zna izgovarjati enostavne dvozložne besede. Razvoj je odvisen od genov in prirojenih sposobnosti, kot tudi od aktivnosti staršev in varušk. Ves intenziven razvoj morajo podpirati oblačila za dojenčke, predvsem z zagotavljanjem ustreznih pogojev. Telesna temperatura, vlaga in druge lastnosti so pomembne za počutje otroka.

Posledično imajo oblačila za dojenčke vpliv na razvoj vseh spreminjajočih se lastnosti in razvijajočih se sposobnosti, ki jih bo koristil vse svoje dni.

Kako so se razvila sončna očala Ray Ban

Vse se je začelo z razvojem Wayfare, ki jih je oblikoval leta 1952 znani optični oblikovalec Raymond Stegeman, ki je v tistem času naročil desetine patentov za Bausch in Lomb, ki je bilo takrat matično podjetje Ray-Ban podjetja. Zasnova je bila za tiste čase nova in je namigovala na stil nevarnosti človeka. Po razcvetu Wayfera, se je leta 1950 do 1960 prodaja zmanjšala. Čeprav se je popularnost povečala leta 1980 zaradi klasičnega filma »The Blue Brothers«, se je leta 1981 prodalo le 18,000 parov. Po tem so bili Wayfare na robu propada, vendar pa se je ta situacija obrnila na glavo, ko je leta 1982 Ray-Ban podpisal 50,000$ letno pogodbo.

Sončna očala Ray Ban so se med letom 1982 in 1987 pojavila v več kot 60 filmih in televizijskih oddajah na leto. To se je nadaljevalo vse do leta 2007. Največji preobrat je zaznamoval Tom Cruise leta 1983, ker je nosil sončna očala Ray Ban v filmu »Risky Business«. Tisto leto je bilo prodanih 360,000 parov očal.  Do leta 1986, ko so se očala pojavila še v Miami Vice, Moonlightning in The Breakfast Club je število prodanih očal doseglo 1.5 milijona. Sončna očala Ray Ban so postala popularno tudi med znanimi glasbeniki, kot so bili Michael Jackson, Billy Joel, Johnny Marr, Madonna, Depeche Mode, Elvis Costello, itd. Med drugimi so bila ta očala priljubljena tudi pri kraljici in ostalimi zvezdami.

Ponudba sončnih očal Ray Ban, se je iz dveh modelov leta 1981 razširila na več kot 40 modelov do leta 1989 in so s tem postala sončna očala izbire tistega desetletja.

Esprit Slovenija, zaupati prvemu vtisu

Esprit Slovenija je dober nakup , zaupati velja dobremu prvemu vtisu.

Pri tem smo lahko bolj ali manj oddaljeni od tistega kar so pričakovali. Ljudje imamo o oblačenju, modi in vsemu kar imamo na sebi različna mnenja, ko kupujemo pa različna pričakovanja. Esprit Slovenija nam jih lahko pomaga izpolniti. Veliko ljudi pozna občutek kupovanja, ki je pospremljen z iskanjem točno določenih lastnosti, kot so barva, kroj, izvedba, blago in podobno. Te lastnosti iščemo, včasih zaman. V tem primeru nam z pojemanjem ponudbe postane aktualno poiskati alternative . Lahko pa se odločimo tudi za druge taktike, kot je recimo zaupati prvemu vtisu. Takšni primeri so pri Esprit Slovenija zelo dobra izbira, ker je vse, kar ponuja kupcu pod prvi vtis skrbno izbrano. Na prvi pogled se nam zdi naključje ali, da je izbrano prosto po Prešernu. Vendar ni tako. Za Esprit Slovenija prvi vtis ni naključje, ampak je skrbna izbira. S tem željo premagati zadnje dvome, poskrbeti pa znajo tudi za presenečenje. Mnogokrat takšne ponudbe idej najdemo tudi na javnih mestih, mnogi imajo garderobo znanih oseb za modni vodič. V pogovorih pogosto slišimo, da množice zgledujejo po garderobi določene znane osebe. Ki je se pojavi v raznih medijih. V šali pogosto rečemo, da v dilemi kaj obleči, najprej pogledajo medij in na njem znano osebo, sledi iskanje najbolj podobnega v garderobni omari. Esprit Slovenija ponudi preko prvega vtisa praktično isto. Potrebno je zgolj pogledati primere predstavitve v oglasih ali izložbah. Imamo pa pri tem tudi nekaj osebne ustvarjalne podobe, saj lahko viden prvi vtis oblikujejo po svoje. Barve, ki jih ponuja vzorec imajo določeno ujemanje ali napotovanje, kar pa lahko dosežemo tudi na svoj individualni način. Esprit Slovenija s pestrostjo to omogoča uresničiti v vsej barvitosti ponudbe in izbire.

Esprit Slovenija nam omogoča dobro izbiro s posnemanjem, izbiro, zgledi prvega vtisa.

Dve stvari za popoln in uglajen izgled

Pravijo, da obleka naredi človeka. Ker pa smo ljudje socialna bitja in ne živimo več v pradavnini, moramo biti tako večino časa oblečeni, drugače smo družbeno nesprejemljivi in »čudaški«. S svojim videzom lahko drugim sporočamo kar precej stvari o sebi. V splošnem pa so ženske tiste, ki dajo največ pozornosti na svoj videz. Poleg tega, kaj bi tisti hip oblekle, razmišljajo tudi še o vseh morebitnih dodatkih, ki bi ustrezali poleg. Kot obvezni modni dodatek, ki naj bi ga imela vsaka ženska, pa naj bi to bila ženska torbica.

Čeprav so modni dodatki za nekatere le nekakšna odvečna prtljaga, pa drugi brez tega ne morejo. Slednji se namreč zavedajo, da lahko tudi še tako preprost modni dodatek zelo dobro popestri naš videz. V zadnjem času pa je moč opaziti, da ženske jakne ne služijo več samo svojemu namenu, ampak so postale tudi kot nekakšen modni dodatek.

Včasih so ženske posegale predvsem po blazerjih, kostimih in drugih lepih jopicah, sedaj pa se dostikrat poslužijo tudi kar jaken. Slednje so zelo raznolike in imamo danes tako na voljo tudi kar nekaj takšnih, ki niti niso tako debele oziroma tople in so bolj kot ne le za okras.

Tudi kar se tiče ženskih torbic, lahko najdemo kar precej takšnih, ki niti niso tako zelo prostorne in lahko vanje pospravimo mogoče le naš telefon. To pa niti ni toliko pomembno kot je dejstvo, da lahko lepa, modna torbica poskrbi, da ženska izgleda kot dama. To pa je tudi največja prednost, zakaj bi jo ženska hotela sploh kupiti.