Kavitacija, najučinkovitejša neinvazivna metoda

Kavitacija je najučinkovitejša neinvazivna metoda. Najboljše rezultate kavitacija dosega pri odpravi zahtevnih celulitih stanj ter trdovratnih in zastaranih maščobnih oblog. Celulitna stanja ter zastarane in trdovratne maščobne obloge so pogost problem v sodobnem času.

kavitacija - popolna postava

Neinvazivne in naravne terapije so darilo zdravju

Neinvazivne in naravne terapije so danes zelo iskane. Razlogov je več, pogosto gre za zdravstvene težave, zavedanje slabosti življenjskega sloga in podobno. Človeštvo se vedno bolj zaveda pomena terapij, ki spoštujejo naravne zakonitosti. Na podlagi številnih raziskav in študij tudi vemo, da so številne terapije nekoristne oziroma imajo lahko z napačnim pristopom povsem drugačen učinek od zaželenega. Praktično to pomeni, da je bolje pristopiti naravno in z razumevanjem človeškega telesa, kot invazivno posegati na področje kompleksnosti človeškega organizma. V praksi obstajajo tudi številni primeri, ki to dokazujejo. Kavitacija deluje z kombinacijo spoštovanja naravnih zakonitosti in uporabo sodobne tehnologije. Osnova terapije je izločanje odvečnih snovi iz maščobne celice po naravni poti z uporabo sodobne tehnologije. Kavitacija maščobno celico razgradi, človeški organizem snovi v njej samodejno izkoristi oziroma zavrže. Izkoristi jih kot vir energije, izloči pa preko limfnega sistema. S tehničnega vidika je Kavitacija terapija, ki za izločanje odvečnih snovi iz maščobnih celic, koristi frekvenco štiristo kHz preko ultrazvoka. Pri tem se maščobna celica odpre. Njeni odpadni produkti se izločijo z urinom, koristni produkti pa se preko krvnega obtoka lahko porabijo kot vir energije. Slednjega je priporočljivo izkoristiti tako, da se kavitacija združi z lažjo telesno vadbo. Kavitacija ima nekaj omejitev, saj ni priporočljiva za vse. Odsvetujejo jo žolčnim, jetrnim, rakavim, in srčnim bolnikom, osebam z kovinskimi implanti, osebam, ki imajo težave z ledvicami, osebam, ki imajo kronično okvaro ali bolezen. V primeru negotovosti je priporočljivo posvetovanje z osebnim zdravnikom ali izkoristiti brezplačen pregled. Kavitacija lahko izboljša zdravje človeka, največ koristi pa prinese dodatno spremenjen način življenja, prehranjevanja in uvedba drugih sprememb. Več o kavitaciji si preberite tukaj.

Kavitacija v Kranju, zmanjševanje telesne teže

Kavitacija v Kranju je priložnost za oblikovanje telesa .

Za oblikovanje telesa je kavitacija v mestu Kranj izjemna ponudba. Namenjena je predvsem prebivalcem območja gorenjska regija. Prijetno s koristnim, pa lahko učinke koristijo tudi ljudje z drugih območji. Učinki so zmanjšanje telesne teže, oblikovanje popolne postave, odpravljanje celulita in odvečnih maščobnih oblog, povečanje energije ter številne druge učinke. Zmanjševanje telesne teže je eden od učinkov, ki ga nudi ponudba kavitacije v Gorenjski prestolnici Kranj. Učinek je viden že po prvi terapiji, najbolj vsem, ki redno spremljajo svojo telesno težo. Takim osebam je izjemnost terapije tudi najbolj znana, saj se zavedajo zahtevnega procesa zmanjševanja telesne teže. Kavitacija mnogim prebivalcem mesta Kranj in okolice, pri zmanjševanju telesne teže odpre pogled v čisto nov svet. Zmanjševanje telesne teže je bilo predhodno povezano z omejevanjem hrane ter številnimi posledicami. Omejevanje hrane lahko za mnoge pomeni tudi zmanjševanje energije. Kar pomeni občutek šibkosti ter razne druge možne podobne občutke. Kavitacija ne zahteva posebnega odrekanja pri hrani, ki je mnogim v mestu Kranj in okolici užitek. Lahko pa jih motivira pri izboljšanih prehranjevalnih navadah. Hrane je danes večinoma v izobilju, bolj pomembna pa je možnost izbire. Pri prehranjevanju smo velikokrat ujetniki svoje rutine in tradicionalnega prehranjevanja. Na drugi strani kavitacija v centru Kranj daje občutek dodatne energije, ki se sprošča ob izločanju trigliceridov v krvi obtok. Podobne občutke imamo povsod tam, kjer se naša prehrana spremeni. To so lahko počitnice, letovanja ali kakšne podobne priložnosti. Priprava hrane ni več naša skrb, sami zgolj izbiramo ali imamo izbrano. Izbiramo največkrat na letovanjih, izbrano pa imamo pri raznih zdravjem povezanih storitvah. Na letovanjih je hrana lahko prilagojena tradicionalnim prehranskim tradicijam, ki globalno sodijo med najboljše. V razmeroma kratkem času s spremembo opazimo tudi boljše počutje, več energije, lažje soočanje z napori in izzivi ter podobno. Zato je mnogim kmalu jasno, da je koristno spremembe vnesti tudi v svoj vsakdanjik.

Kavitacija v mestu Kranj je lahko uvod v čisto novo življenje oziroma sprejet izziv novega življenjskega sloga.

Dodatne informacije