Obleke, klasična izbira

Obleke so v mnogih primerih klasična izbira

To so obleke, ki jih pogosto jemljemo samoumevno. Z njimi praktično ne moremo zgrešiti. Prepoznamo jih po barvah, vzorcih, krojih, materialih in številnih drugih lastnostih. So nasprotje vsemu, kar predstavljajo sodobne in aktualne obleke. Prednost klasičnih je v tem, da ostajajo veliko več časa primerna za uporabo ob izbranih priložnostih. Izbira največkrat ni zahtevna, saj je ponudb vedno dovolj od prestižni do cenovno sprejemljivejših. Takšne obleke preprosto moramo imeti v svoji garderobi, saj so romantični večeri, razne prireditve in druge posebne priložnosti vedno del našega vsakdanjika. Povabila dobimo največkrat zadnji trenutek, zato mora biti naša garderoba pripravljena na takšne izzive. Prav v takšni izziv se klasične obleke izkažejo v vsej svoji genialnosti. Posebna prednost so tudi številne možnosti pestre palete modnih dodatkov, ki lahko naredijo želji in zahtevi primeren učinek na prireditvi, dogodku, slavju. Iz zadrege nas klasične obleke rešijo tudi v primeru, ko iščemo primerno darilo . Razlogi za obdarovanje so različni, tudi osebe, ki jih nameravamo obdariti so med seboj različne. Rojstni dan je klasičen dogodek, na katerega smo velikokrat povabljeni v zadnjem trenutku, pogosto smo temu primerno v zadregi glede darila. Klasična oblačila so vedno dobrodošlo darilo. Investicija je lahko rojstno dnevnemu darilu primerna, s pogosto uporabo pa imamo vedno zagotovljen dober občutek uporabnosti naše izbire. S tem poudarimo svojo modrost in preudarnost pri izbiri. Enak cilj imamo tudi v primerih izbire zase. Sodobne kolekcije in ponudbe nas velikokrat mikajo, želimo si izkušnje. Vendar nas pri odločitvi ovirajo razne ovire. Nekatere osebe si preprosto ne upajo obleči karkoli sodobnega v barvah, krojih, materialih in drugih značilnostih. Prepričani so, da je sodobno domena mlajših generacij. Pri tem se nehote ne zavedajo možnega efekta v množici.

Obleke niso le odraz naše izbire, govorijo veliko tudi o naši skrbi za zdrav način življenja.

Desigual Slovenija, moda na kvadrat

Desigual Slovenija je modna uspešnica .

Uspešnica je Desigual Slovenija že vrsto let. Vsem, ki prisegajo na to izbiro, so všeč njene lastnosti, ki hitro padejo v oči. Praktično samoumevno vedo, kaj bodo izmed ponujene ponudbe izbrali. Praktično samoumevno je to Desigual Slovenija. Lastnosti so pričakovane, z njimi ni moč zgrešiti. V okolici se na izbiro odzovejo oči, pogledi pa so jasno različni. Imamo odobravanja, ter tudi ščepec zavisti. Kar ni nič narobe, saj ščepec zavisti pomeni zdravo tekmovalnosti. Verjetno ne gre dvomit, da gre za zavedanje Desigual Slovenija prisotnosti, kar ima pozitiven učinek. V dobro izkušnjo se spremeni, ko zavit motivira izbiro. Tako se ob prvi priložnosti znajde pred izložbo, sledi hiter ogled, velikokrat tudi pomerjanje vsega ponujenega in razstavljenega. Dobre lastnosti prepoznamo takoj, podobno kot na ulici, v družbi na dogodku ali ob kakšni drugi priložnosti. S tem smo lahko prepričani, da bo naša Desigual Slovenija temu primerno podobna ali celo enaka. Ker je taka izbira v marsičem nasprotje ali drugačnost klasičnemu, se velja zavedati vsega potenciala takega učinka. Osebna garderoba je lahko povečini klasična, oklica se je nanjo navadila, že pregovorno velja izbira take osebe poenostavljeno povedano klasično. Ko taka oseba izbere Desigual Slovenija, se začnejo dogajati učinki, katere si pred tem ne more predstavljati. S tem se izboljša samopodoba, pa tudi sicer klasična izbira dobi poseben učinek. Še vedno jo lahko uporabljamo pogosto, ker pa se okolica zaveda tudi možnosti nasprotne izbire, ne bo nikoli povsem prepričana v primernost svoje lastne izbire. Takega učinka se velja zavedati in ga oblikovati po svojih klasičnih, lahko pa tudi povsem novih in drugačnih načelih. Ker želimo presenečenje in podobne učinke, moramo v prvi vrsti misliti na drugačnost v vseh pripadajočih lastnostih.

Desigual Slovenija je že tako poosebljena drugačnost, z osebno izbiro pa lahko dobi ta drugačnost čisto nove dimenzije, učinki pa posebno dodano vrednost.

http://www.nama.si/desigual