Čistilni servis na vašem domu

Si pogosto želite priti v čist in svež dom, pa vam to nikakor ne uspe? Vedno, znova in spet ko se vračate iz službe vas v domačih prostorih pričaka nered, ki vas nezadržano spremlja, vse dokler se ne lotite temeljitega čiščenja, ki pa vam prepogosto vzame preveč časa. Zakaj si torej ne omislite čistilnega servisa?

Čistilni servis je pri nas vse bolj zaželena dejavnost, saj so tudi cene vse bolj dostopne. Namesto da svoj prosti čas zapravljate za čiščenje, naj to za vas storijo profesionalni čistilci. Povabite jih v svoje stanovanje in se z njimi dogovorite, kolikokrat na teden bi bil njihov prihod dobrodošel.

Morda pa se boste čistilni servis odločili na dom povabiti samo občasno, na primer enkrat na mesec ali nekajkrat na leto, da vrhunska ekipa čistilcev opravi generalno čiščenje. Sicer pa vam servisi za čiščenje ponujajo še nekatere specifične storitve, kot so na primer čiščenje fasade.

Čistilni servis na vašem domu

Globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva

Se vam zdi, da vonj v vašem domu nikoli ni povsem svež, čeprav vse površine, tla in še druge elemente očistite na najtemeljitejši način? Če je tako, morda potrebujete globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva, ki pa ga je praviloma v prav vsakem stanovanju vsaj nekaj.

Globinsko čiščenje je poseben postopek, ki ga z ustreznimi pripomočki lahko opravite kar sami. Po drugi strani pa se vam zagotovo veliko bolj splača najeti profesionalca, ki vam bo globinsko čiščenje opravil z vrhunskimi napravami, poleg tega pa ima na tem področju dela veliko več znanja pa tudi izkušenj.

Vsak čistilni servis vam ponuja storitev globinsko čiščenje. Seznam servisov za čiščenje vam je na voljo na spletu. Primerjajte ponudbo in se odločite za podjetje, ki ponuja najboljše razmerje med kakovostjo storitev ter ceno. S strokovnjaki se dogovorite še za katero drugo storitev, ki se navezuje na čiščenje vaših notranjih in zunanjih prostorov.

 

Ali je boljše najeti čistilni servis ali posameznika?

Obstaja kar veliko ljudi, ki za svoj dom ali poslovni prostor najame nekoga, ki ga bo tudi čistil. Zato se velikokrat poraja vprašanje, kaj je boljše. Ali najeti posameznika čistilca ali  pa kar organizirani čistilni servis. Po izkušnjah mnogih, ima čistilni servis kar nekaj prednosti. Prva je namreč ta, da če najamemo posameznika, prevzamemo zanj popolno odgovornost, kar ne velja za čistilni servis. To pomeni, da ga je najprej potrebno tudi prijaviti in zanj plačevati. Delo na črno je namreč pri nas strogo prepovedano. Veliko primerov posameznikov je bilo tudi, ko so s svojim neznanjem ali pa celo namerno poškodovali ali uničili zasebno lastnino. Problem pride tudi pri raznih odsotnostih zaradi bolezni in podobno, saj v primeru posameznika ostanemo tisti dan ali teden brez delavca, če pa imamo najet čistilni servis pa nam v tem primeru pošljejo drugega delavca.

Včasih se najame posameznika za velik dom z ogromno površin za čiščenje oziroma za nek velik poslovni prostor. To je za enega samega zelo zamudno in utrujajoče delo. Velikokrat se naredi, da je delavec po parih urah dela že tako izmučen, da določenega dela za čiščenje ne vidi ali pa ga namerno izpusti in tako njegovo delo ni dovolj dobro opravljeno. V primeru, ko je najet čistilni servis, oni ocenijo obsežnost dela in na podlagi tega pošljejo dodatnega delavca ali dva, da se delo res opravi tako kot je treba, s profesionalnimi pripomočki.

Tako, da se je ob najemo potrebno prvo vprašati, za kakšno velikost in obsežnost dela gre in se na podlagi tega odločiti ali se bolj splača posameznik ali čistilni servis.

Najem čistilnega servisa za čiščenje

Čistilni servisi so čistilne ustanove, podjetja, v katerih so zaposleni poklicni čistilci. Ti čistilci svoje delo opravijo hitro in kvalitetno. Ker tako kot vse druge storitve nekaj stanejo, pa vas bo nekaj stal tudi najem čistilnega servisa.

Ko se odločate za najem čistilcev imate nekaj izbir, lahko najamete posamezno čistilko ali čistilca, ali pa čistilni servis. Ponudbo si oglejte na spletni strani Cistilec.si. Razlike po mojem mnenju ni pretirane, nekatere čistilke in čistilci nimajo svojih čistil in jih jim boste morali priskrbeti vi, a seveda ne vsi. Kako do čistilnega servisa? Ker smo v dobi spleta, je to kakopak najlažje storiti na spletu. V katerem izmed spletnih iskalnikov kot je Google ali podobno vpišite iskalne pojme čiščenje ali pa čistilni servis in zadetki se vam bodo pojavili, brez, da bi vam jih bilo potrebno iskati dolgo časa.

Cene najemov čistilnih servisov so različne, o cenah pa se boste najlažje pozanimali tako, da čistilni servis enostavno pokličete, saj je fiksne cenike precej težko postavljati, sploh za tako dinamično stvar kot je čiščenje.

Čiščenje bivalnih prostorov, stanovanj in hiš v katerih živimo je izredno pomembno. V prostorih se tako počutimo veliko bolj udobno, smo bolj produktivni, pa tudi veliko bolj zdravo je tako življenje. Čiščenja se večina ljudi loteva kar samih, s tem sicer ni nič narobe, če seveda nebi šlo za enega izmed najbolj neprijetnih opravil na sploh. Nekatere čiščenje sicer sprošča, a takih je zelo zelo malo. Če za čiščenje nočete najeti čistilnega servisa vam tako ali tako ne ostane drugega, kot da čistite sami. Priskrbite si potrebno opremo, dela se lotite metodično, začnite čistiti zgoraj in si pot vtirajte navzdol, že pred samim čiščenjem pa pospravite stanovanje, da vam pohištvo in ostale stvari ne bodo v napoto. Pri čiščenju vam je lahko v veliko pomoč tudi svetovni splet, saj boste na njem našli veliko pomoči tudi pri madežih, katerih odstranjevanje vam običajno povzroča težave.