Adidas, nemška korporacija

Adidas je nemška mednarodna korporacija športne opreme .

Blagovna znamka Adidas je globalno znana , verjetno bi težko našli človeka, ki ne prepozna logotip. Prepoznavnost je del naše zgodovine izpred desetletji, danes pa predvsem posledica dejstva, da gre za največjega proizvajalca športne opreme v Evropi. V globalu pa je Adidas drugi največji proizvajalec športne opreme. Kar lahko opazimo na praktično vsakem koraku. V svoji okolici imamo dnevno pred očmi celo vrsto športne opreme, priljubljenost v svetu pa opazujemo preko medijev. Posebno pozornost Adidas športna oprema doživi v času turnirjev in drugih velikih športnih tekmovanj. Takrat ugotovimo, kako pomembno je zaupati dobri blagovni znaki in kako je to cenjeno v vrhunskih tekmovanjih. Najboljši preprosto segajo po najboljši športni opremi, saj jim ta prinaša rezultate in napredek, omogoča jim dosegati zmage in rekorde. V proizvodnem programu ima blagovna znamka obutev, oblačila in dodatke. Poleg proizvodnje je del aktivnosti razvoj in oblikovanje športne opreme. Verjetno najbolj znan artikel Adidas so športni copati, katerim smo skovali priljubljen vzdevek. Drugi znan artikel so oblačila, ki jih uporabljamo v tako športnih in prostočasnih aktivnostih, kot tudi ob drugih priložnosti. Manj znano pa je, da Adidas proizvaja tudi torbe, ure, očala in druge dele športne opreme. V vseh primerih gre za zelo širok spekter ponudbe, od programa za najmanj zahtevne do programa za najbolj zahtevne. Vsak je lahko prepričan, da bo za svojo investicijo dobil najboljše možno. Vse kar potrebuje je izbrati sebi najboljše. Izbira je danes izziv predvsem za tiste, ki željo širši spekter uporabe. Športni copati tako mnogim niso namenjeni zgolj za rekreacijo, ampak so kot udobna obutev uporabljeni tudi izven športnih terenov oziroma terenov namenjenih rekreaciji. Enako velja za druge dele športne opreme.

Udobje, dober občutek in druge lastnosti mnoge prepričajo, da je dobro športno opremo Adidas nositi in uporabljati tudi zunaj športni površin.

http://www.hervis.si/store/brand/1_001

Salomon, delo in prosti čas

Salomon je športna oprema , ki lahko hkrati služi delu in prostemu času.

Izjemne lastnosti lahko Salomon uresniči preko izkušenj ter intenzivnega spremljanja razvoja. Danes imamo veliko primerov uporabe, kjer sta združena namena prosti čas ter profesionalne aktivnosti. V prostem času nam je pomembno, da Salomon nudi udobje ter tehničnim zahtevam primerne lastnosti. Ker v prostem času uživamo, se ta občutek z lahkoto prenese med profesionalne aktivnosti. S tem občutkom delamo bolj sproščeno, dosegamo boljše rezultate smo na kratko bolj uspešni. Da lahko Salomon uporabljamo v profesionalne namene je zasluga genialne zasnove in izvedbe, na drugi strani pa same profesionalne aktivnosti včasih zahtevajo določene tehnične in druge lastnosti. Da uporabniki radi opremo kar se da dobro izkoristijo je znano tudi Salomon razvojnemu oddelku, zato se med ponudbo vedno najde dovolj artiklov, ki brz težav zadostijo tudi najbolj zahtevnim pogojem. Tako lahko uporabnik opremo izkorišča med opravljanjem profesionalnih aktivnosti, prav tako pa ob prostem času. Večinoma so v tem primeru združene estetske in tehnične lastnosti. estetske lastnosti so namenoma takšne, da lahko Salomon uporabljamo pri določenih profesionalnih aktivnostih, ki imajo točno določene predpisane standarde. Tehnični del pa je kot vedno že del standardnih lastnosti. Zaradi njih je oprema tudi izbrana in uporabljena od vsega začetka. Večinoma so lastnosti osredotočene na tako aktualni čas, kot tudi prihodnost. Razvoj ne miruje, če pogledamo kaj smo pred desetletjem uporabljamo, bomo ugotovili, da veliko stvari iz tega obdobja danes ni več uporabnih. Krivec za to je razvoj, ki se skriva v stvareh novega datuma. Zagotavlja uporabne možnosti preko lastnosti. V vsakdanjih jih je moč uvesti preko razvoja, ki je konstantna aktivnost. Največkrat so razvojne aktivnosti narekovane preko zahtev uporabnikov. Te se nanašajo na različne lastnosti, ki so vredne sprememb in izboljšav, pridobijo pa jih največkrat naslednje generacije ponudbe.

Salomon je zagotovilo za dobre uporabniške izkušnje.

Under Armour, izbira najboljših

Under Armour je izbira najboljših .

Under Armour je izbira najboljših, kar ni težko preveriti. Vrhunski šport je danes bolj kot kdaj koli prej na očeh vsem, spremljamo ga lahko povsod. Under Armour bomo tako opazili pri individualnih, kot moštvenih športih, nadalje je moč blagovno znamko opaziti na praktično vseh celinah, tudi letni čas ni ovira za uporabo, kar lahko opazimo pri tekmovanjih preko celega leta. Ker je Under Armour izbira najboljših ne preseneča, da si mnogi rekreativci željo podobne izkušnje. Vrhunski športniki kot posamezniki ali športna moštva so jim zgled in motivacija. Zavedajo se, da dobri rezultati zahtevajo dobro in primerno opremo. Tisto, kar imajo vrhunski športniki zagotovo je primerno in dobro, zato s takšno izbiro ne moremo zgrešiti. Posebno to velja za rekreativce, ki se zgledujejo po športnikih ali moštvih, ki nastopajo v njihovem priljubljenem športu ali disciplini. V ponudbi Under Armour je to predvsem tisti del, ki ima novosti. Velikokrat jih ne moremo zgrešiti, saj so novosti največkrat izrazito oglaševane ter tudi ločene od ostale ponudbe. Kar pomeni, da praktično ne moremo zgrešiti, ko želimo imeti za svojo disciplino ali predviden namen uporabe ustrezne vrhunske lastnosti. Lastnosti so velikokrat dobre že v osnovi, v tem primeru pa so novim razvojnim trendom ter zahtevam uporabe prilagojeni. Zato so lahko uporabniki prepričani v odlične lastnosti. Upravičenost takega nakupa je dobra takrat ko bomo vse boljše lastnosti lahko izkoristili. Vsak pri sebi najbolje ve kako je opremo uporabljal v preteklosti, v večini primerov je to tudi vzorec uporabe v prihodnosti. Skupaj z izjemami, ki potrjujejo pravilo. V ostalih primerih pa je možno dobro kupiti tudi v drugih delih ponudbe Under Armour. Kdor nima izrazitih želja uporabe lahko izbere v ponudbi, ki je ugodnejša. Ker gre za odlično blagovno znamko bo imel kljub temu odlične lastnosti zagotovljene.

Under Armour izberejo najboljši.