Vsak starš si želi, da bi bil njihov otrok varen v vrtcu in prišel domov brez bušk na glavi. Zato so v vrtcih zelo primerni kakšni plastični stoli, ki niso prav nič težki, so hitro nadomestljivi ter razmeroma prožni, tako da tudi če se otrok udari v stol, bo ostal brez buške. Seveda pa so plastični stoli vseh vrst. Največkrat so uporabljeni tudi na kakšnih predavanjih, piknikih, srečanjih, kjer je veliko ljudi, in so hitro razporejeni ter pospravljeni. To so najbolj standardni in cenejši stoli. Imamo potem tudi kakšne bolj moderne in prefinjene napravice za sedenje, ki jih lahko uporabite  za prostor namenjen konferencam, sestankom, in bo še zmeraj imelo učinek profesionalizma.

 

Pravo nasprotje plastičnih stolov pa je barski stol. Ta dva stola se sicer dokaj ujemata, saj ima veliko barov in lokalov prav to kombinacijo stolov. Barski stoli so primerni za bare prav zaradi njihove velikosti ki segajo tako visoko, da ste v nivoju z barskim pultom. Barski stoli so običajno uporabljeni od ljudi, ki pridejo v bar sami, z namenom, da spoznajo nove ljudi, saj sedijo na takem mestu ki je  zelo pristopno, ali pa samo potarnati natakarici o svojem dnevu. Ker pa so barski stoli tako visoki, so seveda oblikovani temu primerno. Na dnu imajo ročko, na katero se lahko naslonimo ko se povzpnemo na stol. Nekateri stoli imajo na voljo tudi plinski mehanizem, s katerim lahko nastavljamo višino in se vrtimo.

 

Ko pa smo ravno pri stolih in barih, tukaj je ena zanimivost, neki Ruski milijonar je izumil vrsto vodke iz pšenice in riža, ki je znana pod imenom Stoli.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen.