Blagovno znamko Havaianas večina ljudi pozna prek vrhunskih japonk, ki jih izdelujejo že od leta 1962 dalje. Takrat so se po zgledu tradicionalnega japonskega obuvala odločili narediti nekaj posebnega in to ponuditi na zahodnem trgu. Izdelali so prve plastične Havaianas japonke in od takrat dalje so postajale vsako leto bolj popularne po vsem zahodnem delu sveta. Do danes so prodali kar 2,2 milijardi Havaianas japonk. Njihova popularnost je sprva botrovala unikatni ideji, ki je na zahodu še nismo poznali, vendar pa je s časom Havaianas dobil tudi mnoge posnemovalce, ki so pričeli izdelovati podobna obuvala.

Japonke so vsi izdelovalci ponujali v bolj ali manj enaki obliki in z enakim sistemom obuvanja, vendar pa so pri Havaianas takoj ugotovili, da morajo pričeti konkurirati predvsem s kakovostnimi materiali in vrhunskim dizajnom. Dandanes so Havaianas japonke tiste, ki ustvarjajo modne trende pri tovrstnih obuvalih in drugi proizvajalci ji lahko le sledijo, vendar pa so vedno kakšen korak za njimi.

Havaianas japonke imajo značilen pisan videz. Posebni vzorci in potiski so mladostni, a vendar so primerni za vse starostne skupine. Modeli so izdelani posebej za moške, ženske in za otroke. Havaianas prihajajo iz Brazilije, kjer so izjemno popularne. Tam dejansko ni človeka, ki jih ne bi poznal in imel doma vsaj enega para. Dandanes gre za že tako prepoznavno in priznano blagovno znamko, da Havaianas japonke nosijo celo brazilske manekenke.

Vendar pa Havaianas blagovna znamka ne pokriva le japonk ampak tudi druge vrste obuval. Vsa njihova obuvala sledijo istim smernicam. Izdelana so iz kakovostnega materiala, poleg tega pa imajo izpopolnjen in neposnemljiv dizajn. Če želite svoja stopala negovati in imeti obute kvalitetna poletna obuvala ter vam ni vseeno za to, v katero smer se razvijajo modni trendi, potem so Havaianas izdelki za vas. Ponudba je izjemno široka in zaradi tega je izbira izjemno pestra.

Več na spletni strani.