Masivna lesena vrata mizarstva Peternelj in MarkeljMizarstvo Peternelj je družinsko podjetje, ki se ukvarja z mizarsko dejavnostjo že celo več kot 100 let. Stranke poznajo podjetje po kvalitetni in strokovni izdelavi notranje opreme in notranjih vrat, kakršnih si želijo same. Gre torej za izdelavo notranjih vrat in opreme po naročilu, po vaših merah in željah. Omenjeno podjetje pohištvo izdeluje na najsodobnejših strojih in tudi po najvišjih standardih kakovosti. Pri svojem delu namreč uporablja tudi materiali, ki so kar najbolj kvalitetni in tudi vgrajuje najkvalitetnejše okovje. Poleg tega Mizarstvo Peternelj sodeluje tudi z raznimi arhitekti in projektanti, kateri sledijo modnim trendom in posvečajo veliko pozornosti estetiki ter funkcionalnosti in udobju. Seveda pa so na prvem mestu vaše želje, kakšna so vaša sanjska vrata ali druga oprema.

Iz vseh teh podatkov je razvidno, da so notranja vrata Mizarstva Peternelj ena izmed najkvalitetnejših. Masivna vrata izdelujejo izključno s skritimi nasadili in magnetnimi ključavnicami. Lahko pa si boste izbrali polnilo svojih novih masivnih lesenih vrat, torej kartonsko satje ali iverokal. Seveda je zelo pomembno, da so vrata masivna, poleg tega pa so tudi vsi podboji notranjih vrat zaščiteni proti vdoru vlage, kar je zagotovo dobra novica za vas.

Lahko bi rekli, da so lesena vrata nekaj tradicionalnega, a hkrati tudi modernega, saj so zelo popularna. Seveda se lesena masivna vrata med seboj zelo razlikujejo, saj imajo lahko zelo različne detajle in pa seveda tudi po kljuki. Mizarstvo Peternelj v notranja vrata sicer vgrajuje kljuke proizvajalca Hoppe, lahko pa tudi katere druge kljuke, ki pa jih stranke dobavijo same. Poleg tega si lahko ogledate tudi ponudbo Mizarstva Markelj, ki je pravtako odlično podjetje, ki izdeluje kvalitetna notranja vrata in ostalo opremo po meri.