Kranjska Gora je privlačen slovenski turistični kraj, kjer lahko najamete apartma ali hotelsko sobo. Dogajanje je pestro in obsega raznovrstne aktivnosti, seveda pa bodo s ponudbo najbolj zadovoljni ljubitelji športa. Ker je Kranjska Gora smučarsko središče svetovnega obsega, je potrebno apartma rezervirati dovolj zgodaj, kajti kapacitete so precej zasedeno ves čas. Kranjska Gora je namreč tudi tekmovalno središče, takrat je vsak apartma zaželen in kdor pride tja na slepo, lahko ostane razočaran, ker ne bo našel primerne nastanitve.

Pri svoji ponudbi je Kranjska Gora v koraku s časom, apartma, ki ga izberete, je lahko povsem prilagojen vašim zahtevam. Televizija s primernim naborom kanalov, internetna povezava, opremljena kuhinja s pomivalnim strojem, kopalna kad, pralni stroj itn. so del standardne ponudbe, tako da ni potrebno skrbeti, da bi apartma, ki ga ponuja Kranjska Gora bil pod zahtevanim nivojem.

Kranjska Gora ima odlične cestne povezave, apartma, ki ga najamete, pa običajno stoji blizu glavne ceste, tako da ni strahu pred tem, da bi morali uporabljati slabše ceste in dovoze. Seveda pa se lahko vedno prepričate, kaj najemate. Za redne goste za katere je Kranjska Gora redna počitniška točka, je najbolje, da najamejo isti apartma, če so bili z njim zadovoljni. Ampak spet je tudi za to najbolje, če ga rezervirajo dovolj zgodaj.

Ker pa Kranjska Gora ni le smučarsko središče, čeprav je to glavna atrakcija, si lahko rezervirate apartma tudi kot izhodiščno točko za druge dejavnosti. Ena izmed najbolj priljubljenih so pohodi in sprehodi v narave oziroma po okoliškem hribovju, ki ponuja fantastično naravno krajino.