počitnice v Sloveniji

Kam zadnjo minuto na dopust?

Vam je vaš nadrejeni pravkar sporočil, da ste naslednji teden na dopustu, vi pa ne veste kako bi prosti čas preživeli? Vaša priljubljena destinacija je že polno zasedena in rezervacije niso več možne? Nikar ne skrbite, na voljo so vam last minute počitnice.

Last minute počitnice niso samo za tiste, ki so pred kratkim izvedeli, da imajo naslednjih nekaj dni prosti, katere lahko izkoristijo za oddih, ampak so namenjene tudi tistim, ki čakajo do zadnjega dneva, da se odločijo kam bi sploh šli. Do takrat so po navadi vse priljubljene destinacije že zasede, zato se agencije potrudijo, da zakupijo nekaj mest, ki jih nato ponudijo zamudnikom.

Za vse tiste, ki imate naslednjih nekaj dni prosto in ste željni oddiha so last minute počitnice kot nalašč za vas. Odločate se lahko med top destinacijami. Tako so na primer na voljo Španija, Ciper, Turčija, Grčija, Malta, vedno priljubljena Hrvaška in še mnoge druge države, ki vas bodo z največjim veseljem gostile v svoji državi in vas razvajale, kot še nikoli.

Za tiste, ki pa ne radi odhajate v tujino in vam je ljubša domovina pa imajo agencije na voljo kar nekaj destinacij, kjer boste lahko preživeli prav tako kakovosten dopust kot bi ga v tujini. Odločite se lahko za obisk term. V Moravskih toplicah, v Laškem, v Čatežu, na Ptuju, v Radencih, v Banovcih, Lendavi in drugje vas bodo zelo gostoljubno sprejeli. Razvajali vas bodo z masažami, savnami in jacuzziji, vašim najmlajšim pa bodo pod kožo najbolj zlezli tobogani.

4 odzivi na “Kam zadnjo minuto na dopust?”

  1. We added your Kale, Pear and Cranberry salad to our Thanksgiving menu this year. It was a bit hit and very refreshing and light alongside all our usual richer dishes. In fact, I think I ate more of that than anything else — so I didn’t experience the after-meal-belly-blues at all !

  2. on peut toujours espérer, effectivement, que les réseaux sociaux puissent en faire une opportunité pour réussir une « sortie vers le haut »… Mais, pour ma part, je dois dire que je commence un peu à ne plus trop y croire !

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja