Vas zanima avtoradio Blaupunkt, mogoče Alpine ali pa Pioneer. No ja izbire imate na trgu ogromno, marsikdo pa se velike izbire ustraši. Vsi hočemo za svoj denar največ in prav je tako.

Pa se najprej obrnimo kar k virom, prek katerih lahko predvajate glasbo na avtoradiih. Nekaterim je ljubše predvajanje glasbe s pomočjo USB ključka, drugim prek CD-ja, tretjim prek mp3 predvajalnika, nekateri pa poslušajo samo radio. Današnji avtoradii so precej cenovno ugodni, zato je velika verjetnost, da medije iz njih lahko predvajate iz vseh virov. Ker ima danes že vsak pametni telefon, pa naj bo to Android ali pa iPhone, je dobro, če ima avtoradio tudi možnost priklopa le-tega.

Pri nakupu opreme za predvajanje glasbe pregovor »malo denarja za malo muzike« še kako velja in vsi tisti, ki se na to področje malo spoznajo vam bodo to potrdili. Načeloma z znanimi znamkami, ki smo jih omenili v prvem stavku ne boste zgrešili. Avtoradie lahko kupite v kakšni fizični trgovin, tam je prednost ta, da lahko zadevo dejansko poslušate. Nakup pa je možen tudi prek spleta. Nakup prek spleta bo najcenejši, preberete pa lahko tudi veliko recenzij nekega izdelka. Za moje pojme je najboljša možnost ta, da si avtoradio ogledate in poslušate v živo v kateri izmed trgovin, ter ga nato naročite na spletu. Pozanimajte se tudi o dodanih možnostih kot je naprimer GPS, radii z zaslonom vam omogočajo tudi to, kar je precej priročno. Cestna navigacija je seveda mogoča samo tam, kjer ima radio tudi zaslon.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja