Ko izbirate kakšna klimatska naprava je primerna za vaš dom ali poslovne prostore vam svetujem, da se obrnete na strokovnjaka, ki vam bo znal svetovati. Strokovnjak bo poslušal vaše želje in zahteve, pregledal bo stanovanjski ali poslovni objekt, tako bo namreč lažje določil moč naprave, ki jo potrebujete. Moč naprave pa je pomembna, da naprava deluje pravilno in energetsko učinkovito. Lahko pa si sami doma pregledate ponudbo klimatskih naprav, za primer vam navajam spletno stran tersus.si, ki ponuja različne proizvajalce klimatskih naprav. Ponuja klimatske naprave znamke Panasonic, LG in Sharp. Spletna stran vam ponuja tudi možnost primerjave med različnimi napravami, tako da lahko primerjate različne izdelke med seboj, preden jih kupite. Cene klimatskih naprav se gibljejo od dobrih 600€ pa vse do slabih 3000€, vključno z DDV-jem.

Najprej pa se morate vprašati, koliko ste največ pripravljeni odšteti za klimatsko napravo. Svetujemo vam, da si pregledate posamezne karakteristike in prednosti izdelka ter čemu dajete prioriteto. Največja prednost klimatske naprave je seveda njena energetska varčnost (najbolj energetsko učinkovito razred A+++, najmanj pa razred G) ter kakšno ugodje nam nudi. Ali je za vas najpomembneje, da je klimatska naprava energetsko varčna ali da je tiha ali pa vam je najbolj pomembna kakovost zraka, ki ga dihate?

Podjetje Tersus vam nudi široko izbiro klimatskih naprav, ki si jih lahko naročite na dom, kar prek njihov spletne strani tersus.si, ponujajo pa vam tudi možnost brezplačne dostave in montažo, lahko pa vam le svetujejo pri postavitvi. Blago pa lahko tudi osebno prevzamete na sedežu v Ljubljani ali jih obiščete v razstavnem salonu na Brezovici pri Ljubljani, kjer si sami pogledate kaj vam ponujajo.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen.