Če živite ali pa gradite hišo z več nadstropji, potem ste eden izmed tistih, ki je ali bo moral poskrbeti tudi za stopnice in stopnišču primerno ograjo. Vsekakor stopnice včasih ni tako lahko izbrati, kot si mislimo. Pri izbiri stopnic namreč moramo premisliti o več stvareh, o sami velikosti in obliki, seveda pa tudi o vseh materialih in celotnem izgledu novega stopnišča. Pri tem se je vsekakor priporočljivo obrniti na strokovnjake, ki nam bodo pomagali do optimalne rešitve za naš dom. Vendar pa, katerega strokovnjaka ali katero podjetje kontaktirati? V tem članku vam želimo ponuditi dve spletni strani, ki sta na področju izdelave stopnic precej uspešni. Na ta način želimo tudi vam ponuditi neko ponudbo, ki se je izkazala za dobro. Seveda pa je to, kateremu podjetju boste zaupali, povsem vaša odločitev.

Mizarstvo Cestnk, ki ga lahko najdete na spletni strani www.stopnicecestnk.si, je družinsko podjetje, ki ima na področju izdelave in montaže stopnic ter pohištva po meri že desetletne izkušnje. Vodilo podjetja je izdelati kakovostne, funkcionalne in oblikovno dovršene stopnice ter pohištvo po meri v vseh dimenzijah in izvedbah. Primarna dejavnost mizarstva Cestnk je sicer izdelava lesenih stopnic in pa stopniščnih ograj. Podjetje izdeluje ravne, zavite stopnice, stopnice klasičnega ali modernega sloga. Na osnovi izkušenj pa vam bo ekipa svetovala, vam izrisala stopnice in vam tako pomagala do odločitve.

Druga spletna stran pa je www.stopnice.net. Gre za mizarstvo Peternelj in Kržišnik, ki vam prav tako ponuja izdelavo lesenih stopnic. Na spletni strani lahko najdete še več informacij o podjetju ter slike, ki vas bodo morebiti prepričale.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen.