Hbo ali Home Box Office

Hbo je programski paket dobre televizijske vsebine. Hbo program je tipična ameriška zgodba o uspehu. Začetki segajo v šestdeseta leta dvajsetega stoletja, kjer je na področju New Yorka začel oddajati program namenjen zaključeni skupini odjemalcev. Program je bil naravnan na turistične zanimivosti v okolici. Začetki današnjega Hbo so nekoliko mlajši, z oddajanjem je začel leta 1972.

Program je danes razdeljen na programe Hbo, Hbo 2 in Hbo 3. Hbo prinaša gledalcem sto petdeset filmov mesečno, med njimi so tudi televizijske premiere. Poleg filmov so na sporedu Hbo nagrajene megapopulane serije, koncerti in ekskluzivni dogodki, dokumentarci.

HBO tv program za ogled filmov in serij brez reklam
T-2 omogoča ogled HBO s časovnim zamikom

Televizijski program brez reklam

Verjetno največja posebnost programa Hbo je odsotnost reklam ter slovenski podnapisi. Hbo 2 je z eno besedo zabava za celotno družino. Na sporedu so programske vsebine namenjene celotni družini. Najmlajši člani bodo uživali v otroških vsebinah in družinskih filmih. V večernih urah so na sporedu trilerji, komedije, akcijski filmi in drame za vsak okus. Program Hbo 3 bi z eno besedo lahko imenovali najboljše Hbo zgodbe. Omogoča ogled kultnih serij, ki so na novo opredelile žanr. Postale so del kulture, ki se z vsako novo sezono nadaljuje z vedno novimi nadaljevanji ali izvirnimi stvaritvami.

Mnoge so že postale kultne in prepoznavne širokim množicam. Mnogi se hkrati ne zavedajo, da jih omogoča Hbo produkcija. Najbolj napredni in radovedni so se o Hbo poučili že takrat, ko v Sloveniji ni bil dosegljiv. Povod so bile največkrat kultne produkcije, katere so pred televizijske programe privlekle veliko število gledalcev. O produkciji Hbo hiše so takrat pisali številni mediji, s tem pa je postala tudi v slovenskem prostoru bolj znana. Verjetno so bile prav kultne Hbo serije pomemben razlog, da se je na slovenske televizijske programe uvrstil Hbo kanal v vseh treh izvedbah. Za Hbo se zanimajo vsi, kateri interes so kakovostni filmi in druge kakovostne vsebine.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja