Da so barve za les večne, jih morate tudi pravilno nanesti

Ko pridemo do zaščite lesa, je vsekakor le – ta najbolj nujno potrebna, če si želite, da bodo vaši leseni izdelki tudi večni. Ampak kaj je največja napaka Slovencev? To, da si čisto preveč pogosto sploh ne vzamemo časa za zaščito, le – to nanesemo tako čisto mimogrede, ko imamo nekaj minut časa, pa še zaščita ni prava, saj se vsi po vrsti odločimo le za barve za les, ki les tudi prebarvajo v takem odtenku, ki je nam najbolj všeč. Pa še to, lahko kupite še ne vem kako zelo dobre barve za les, ki obljubljajo res dolgotrajno zaščito, pa če jih ne nanesete pravilno, lahko kar pozabite na dolgotrajno zaščito.

Kako se torej večne barve za les pravilno nanaša?

Najprej uporabite osnovno zaščito lesa Silvanolin podjetja Silvaprodukt, ki je brez vsakega odtenka, ki jo morate obvezno pazljivo nanesti. Vnesti jo je treba v čisto vsako nevidno špranjo ali pa razpoko in če želite to narediti, je še najbolje les namočiti v zaščito, da se res vpije toliko zaščite, kot jo je potrebne. Šele ko boste prepričani, da se je ta zaščita posušila, pa se lahko odločite za nanos tiste barve za les, ki vam je po odtenku najbolj všeč.

Silvanolin za osnovno zaščito lesa
Najboljši pripravek za osnovno zaščito lesa

Tu seveda spet izberite le barve za les podjetja Silvaprodukt Silvanol Lazura B, ki je v številnih različnih odtenkih, tako da les res lahko prebarvate v želeni odtenek, hkrati pa še vedno vidite dejansko strukturo lesa, kar je pri lesenih izdelkih seveda izredno pomembno.

Razlog, zakaj izbrati ravno to podjetje, pa je v tem, da so njihove barve za les in vse osnovne zaščite trenutno edine, ki omogočajo izredno dolgo življenjsko dobo lesa, barve za les so tudi testirane za škodljivost zdravju in okolju in čisto vsi testi so bili res izjemno pozitivni, hkrati pa dokazano res izjemno učinkoviti in les z njimi postane večen, kot da sploh ne bi šlo za naravni izdelek.

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen.