The Challenge 2011

Ed Dale je pred nekaj dnevi na spletnem blogu razkril informacije o letošnjem Challenge-u, ki se bo začel to jesen, natančneje Septembra, prijave bodo pa mogoče mesec prej, torej Avgusta. Challenge, ki ga vodi Ed Dale – guru, ki se z optimizacijo spletnih strani ukvarja dnevno , z še nekaj guru-ji s tega področja je spletna oblika tečaja namenjena vsem, tako začetnikom, ki se šele srečujete s spletnim marketingom kot tudi tistim, kateri nekaj o tem že veste, a se želite naučite še kaj več, predvsem pa kako to delajo guruji kot je to Ed Dale, ki je hkrati tudi ustanovitelj spletne strani The Challenge.

Na omenjenem tečaju se boste torej naučili vseh osnov spletnega marketinga. Na začetku ekipa prikaže kako raziskati trg/nišo, nato kako graditi in pridobiti čim več backlinkov kot tudi onpage optimizacija ter kako do prometa in še mnogo več. In s tem boste po koncu tečaja znali narediti nišno stran od a do ž in to tudi prenesti na druge nišne strani. Za vse, ki vas zanima kako tečaj poteka naj povem, da v bistvu dobite/-mo vse servirano na pladnju. Ekipa pripravi tečaj v obliki video posnetkov, kjer nam vse razložijo in pokažejo kako in kaj, naša naloga je le, da to ponovimo in uporabimo oz. prilagodimo na naši nišni strani.  In ves ta tečaj je popolnoma brezplačen. Edini strošek, ki ga pa lahko že zdaj pričakujete je pa nakup domene in gostovanja, na kateri boste skozi ta tečaj gradili nišno stran.

 

Priporočam ogled priloženega video posnetka, ki ga je Ed naredil pred lanskim Challenge-om, kjer lahko zvest še več informacij.

[youtube width=”600″ height=”400″]http://www.youtube.com/watch?v=GJYqrJwv5mk[/youtube]