Podjetje za odličnost v razvoju in proizvodnji

Pri iskanju podjetje, ki bi za nas opravilo vrhunski laserski razrez, smo naleteli na podjetje Bevec d. o. o. Poleg tovrstne storitve nam podjetje ponuja še številne druge storitve, ki se navezujejo na razvoj in proizvodnjo. Med najbolj priljubljenimi pa je vsekakor že omenjena storitev.

Kakovosten in natančen laserski razrez

Podjetje Bevec d. o. o. je znano predvsem po svojem kakovostnem in izjemno natančne razrezu pločevine. To delo zaposleni v podjetju opravljajo s sodobnim fiber laserjem. Pri tem je v ospredju tudi zelo dober izkoristek materiala. Storitev pa opravljajo po povsem konkurenčni ceni, ne glede na to, da je res vrhunske narave in ena od najboljših na našem trgu. Za nas tako fleksibilno ter varčno razrežejo številne materiale različnih dimenzij in debelin.

Še druge priljubljene storitve

Podjetje Bevec d. o. o. nam ponuja še druge storitve, ki so na trgu zelo priljubljene in iskane. Med njimi so tudi izsekovanje, krivljenje, prašno lakiranje, ročno varjenje, robotsko varjenje ter CAD/CAM konstruiranje.

Vsako od storitev si lahko bolj podrobno ogledamo tudi na njihovi spletni strani, ki nam ponuja izvrstno uporabniško izkušnjo, saj se na njej lahko zelo hitro znajdemo in v zelo kratkem času pridemo do iskane storitve.

Podjetje Bevec d. o. o. lahko obiščemo tudi v njihovih fizičnih prostorih, kjer bomo lahko opazovali, kako določen proces poteka. Z zaposleno ekipo podjetja pa lahko v stik pridemo tudi s pomočjo spletne pošte ali pa telefonskega pogovora. Sodelovanje s podjetjem bo na nas pustilo veliko zadovoljstvo, saj so vse njihove ponujene storitve narejene na povsem vrhunski način.

Vozniški izpit, starostne meje

Vozniški izpit lahko začne opravljati, ko je izpolnjena predpisana starostna meja oziroma omejitev. Petnajst let je starostna meja za vozniški izpit kategorije AM, to je hkrati najnižja starost, pri kateri lahko kandidat postane motoriziran udeleženec v prometu. V to kategorijo spadajo kolesa z motorjem in lahka štiri kolesa s prostornino motorja do petdeset kilometrov na uro ter konstrukcijsko določeno hitrostjo do petinštirideset kilometrov na uro.

Kdaj na vozniški izpit?

Starostne meje in omejitve

Šestnajst let je starostna meja za vozniški izpit kategorije F in A1, s spremljevalcem pa lahko osebam te starosti dovoljeno upravljanje vozil B kategorije s spremljevalcem. V kategorijo F spadajo traktorji in traktorski priklopniki, v kategorijo A1 pa motorna kolesa s prostornino motorja do sto petindvajset kubičnih centimetrov. V kategorijo B spadajo osebna vozila, katerih masa ne presega tri tone in pol ter imajo največ devet sedežev. Vozila B kategorije so avtomobili, kombiji, dostavna vozila ter lahka štirikolesna vozila. Starostna meja osemnajst let velja za samostojne voznike B kategorije ter kategorije A2, prav tako pa je mogoče opravljati vozniški izpit C kategorije ob opravljeni temeljni kvalifikaciji za voznika. V kategorijo A2 spadajo motorna kolesa z močjo motorja največ petintrideset kilovatov ter maso največ sto petinsedemdeset kilogramov. C kategorija vključuje tovorna vozila, katerih skupna masa presega tri tone in pol ter z največ devetimi sedeži. Presežena starostna meja dvajset let omogoča lastnikom vozniškega izpita podkategorije A2 pridobiti kategorijo A. Kategorija A vključuje motorna kolesa, ki presegajo omejitve kategorije A2 in trikolesnike z močjo motorja nad petnajst kilovatov. Zakon zahteva od kandidatov, da imajo vozniški izpit kategorije A2 dve leti. Pridobljen vozniški izpit kategorije A pomeni tudi dovoljenje za vožnjo kategorij AM, A1 in A2. Presežena meja enaindvajset let omogoča vožnjo vozil C kategorije ter kategorije CE. Pogoj za pristop k izpitu je lastništvo vozniškega dovoljenja B kategorije tri leta. Štiriindvajset let je meja, ki omogoča pridobiti vozniški izpit kategorij A in D. Več o procesu opravljanja vozniškega izpita si preberite tukaj.