Top Android Aplikacije – Avgust 2012

Tokrat se bom spet malo razpisal na temo android aplikacije. Android aplikacije imamo skoraj da ne že za vsako stvar in tudi na Google Play jih je vsak dan več. Pred nekaj časa sem, takrat prvič, že napisal objavo, katere naslov je bil Top10 free android aplikacije, ampak sem takrat opisal zgolj tiste “must-have” aplikacije.

Preberi več o Top Android Aplikacije – Avgust 2012

Povabi.Si – aplikacija, ki vam olajša organizacijo dogodkov

Povabi.si je spletni servis, preko katerega na enostaven način in povsem brezplačno razpošljete vabila v SMS nabiralnike. Ob opravljeni registraciji na svoji osebni strani vnesete prejemnike, sestavite besedilo in razpošljete med želene povabljence, preko preglednega poročila pa spremljate odziv.

Na voljo pa je tudi brezplačna Android aplikacija.

Preberi več o Povabi.Si – aplikacija, ki vam olajša organizacijo dogodkov

Ice Cream Sandwich (ICS) in CyanogenMod

Ker še zaenkrat Google ni izdal uradne verzije ICS (Ice Cream Sandwich), Android 4.0 verzije, sem si danes zjutraj, ker nisem mogel spati, vzel čas in naložil (flashal) zadevo na svoj Samsung Galaxy S2 (na katerem laufa CyanogenMod) in pokukal v nastavitve ter se malo sprehodil po zares čudovitem novem uporabniškem vmesniku.

Preberi več o Ice Cream Sandwich (ICS) in CyanogenMod

TOP10 Free Android aplikacije

Android OS velja že nekaj časa za enega izmed najbolj popularnih operacijskih sistemov za pametne telefone (smart phones). O tem priča tudi android tržnica (Android Market), kjer najdemo preko 150.000 brezplačnih in plačljivih aplikacij. Ker sem pred dnevi tudi sam zamenjal telefon in tako preklopil na popularen android sem takoj začel iskati aplikacije in tako zaenkrat sprobal nekaj več kot 20 aplikacij (ja vem, le 20 aplikacij sem preizkusil od 150.000 :)) in tako sem se sedaj nekako navadil na cca. 10-15 aplikacij, ki jih redno uporabljam in zato sem se tudi odločil, da bom napisal tistih 10 mojih najbolj priljubljenih aplikacij, ki jih sedaj skorajda dnevno uporabljam.

Preberi več o TOP10 Free Android aplikacije